236 woorden
1 minuut leestijd

Update proces Cannenburgerpark

Net voor de zomervakantie heeft u voor het laatst van ons gehoord. Dat betekent echter niet dat we stilstaan, integendeel! Achter de schermen werken wij samen met de architecten van architectenbureau Building Design hard door aan de uitwerking van het schetsontwerp en de resterende aandachtspunten. 

Uitwerking schetsontwerp
Voor de zomervakantie zijn initiatiefnemer Johan Zijtveld en betrokken architect Dinant Oude Lenferink met de gemeentelijke stedenbouwkundige in gesprek geweest om de contouren van het ontwerp te toetsen aan de geldende beleidskaders van de gemeente. Na een zomerstop is dit overleg hervat. Daaruit volgt een aantal aandachtspunten die wij in het ontwerp moeten verwerken/waarop wij in het ontwerp een antwoord op moeten geven.

Aandachtspunten ontwerp
Eén van die aandachtspunten is de architectuur van het appartementencomplex dat tegen de appartementen van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken wordt gebouwd. Dit moet volgens de stedenbouwkundige ‘dorpser’. Ook zijn we met de brandweer in gesprek over een passende oplossing voor de noodontsluiting bij calamiteiten. Wij verwachten binnen nu en een paar weken bij u terug te komen met het voorontwerp.

Nieuw gezicht
De afgelopen periode heeft Suzy Koot van Bureau Lokahi de participatie en communicatie verzorgd voor het project Cannenburgerpark. Suzy gaat binnenkort op wereldreis en draagt het stokje over aan Valérie Verlaak van Springwise Communicatie. Suzy, bedankt voor je deskundige ondersteuning bij de participatie en communicatie voor het Cannenburgerpark!

Zijn er naar aanleiding van dit bericht vragen en/of opmerkingen? Stuur dan gerust een bericht naar info@cannenburgerpark.nl.

Nieuwsoverzicht