164 woorden
1 minuut leestijd

Nieuwsupdate: voortgang planontwikkeling Cannenburgerpark

Met deze nieuwsupdate laten wij u weten dat er vooral achter de schermen hard wordt gewerkt aan het plan Cannenburgerpark. JeeGee Vastgoed startte begin dit jaar samen met architectenbureau Building Design de verdere (technische) uitwerking van het plan en plande sindsdien verschillende gesprekken met aannemers. Ook voerde de ontwikkelaar gesprekken met omwonenden en gaf opdracht voor extra onderzoek naar de verkeerssituatie en de parkeersituatie rond de beoogde herontwikkeling.

Ondertussen lopen de formele gemeentelijke procedures, deze nemen tijd in beslag. Omwonenden hebben zienswijzen tegen het plan bij de gemeente kenbaar gemaakt. Dat betekent dat ambtenaren van de gemeente zich nu buigen over deze zienswijzen en een formele reactie voorbereiden. Na de (zomer)vakantieperiode verwachten wij u te kunnen informeren over de uitkomsten van de inspraakprocedure.

Vragen of opmerkingen
Heeft u in de tussentijd vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres info@cannenburgerpark.nl.

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van Cannenburgerpark? Schrijf u in voor de nieuwsbrief: www.cannenburgerpark.nl/nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht